Аннотация

Ky libër do t'ju tregojë mjetet më të shpejta dhe më fitimprurëse të fitimeve të kriptomonedhës në 2019 Ky libër do t'ju tregojë mjetin më të shpejtë dhe më fitimprurës të fitimeve të kriptomonedhës në 2019. Ai nuk kërkon pothuajse asnjë investim dhe bën fitim, edhe kur tregu bie. Ekzistojnë dhjetëra mënyra për të fituar para në kriptovaluta dhe mënyra të reja shfaqen pothuajse çdo ditë: Investimi në Minim Këshillimi i shitjes së pajisjeve ICO Krijimi i vënies në lëvizje të kripto Por ekziston një mjet që spikat midis të tjerëve. Kjo lejon që edhe një fillestar të ”hyjë” shpejt në tregun e kriptovalutave dhe të fillojë të fitojë me pak ose aspak investime – kjo është Kriptotregtia. ”Harrojeni gjithçka që dinit ose dëgjonit për tregtinë. Me ardhjen e epokës së kriptovalutave, rregullat e lojës kanë ndryshuar shumë. Dhe vetëm ata që përshtaten shpejt me prirjen e re do të punojnë.” Si i ndryshuan rregullat e lojës kriptomonedhat në tregti? 1. Marrëveshjet janë bërë më fitimprurëse Pavarësisht nga fakti që kriptomonedha nuk rritet përkohësisht, fitimet nga transaksionet në to janë akoma shumë të mëdha 2. Pothuajse nuk ka konkurrencë Çdo person i tretë tani ka frikë nga kriptomonedha dhe nuk u beson atyre. Aq më mirë për tregtarët e guximshëm që nuk e ndiejnë konkurrencën. 3. Strategjitë e tregtimit janë bërë më të lehta Për shkak të faktit se shkëmbimet e kriptomonedhës janë në një fazë të hershme të zhvillimit, strategjitë komplekse të tregtimit janë zbehur 4. Pragu i hyrjes ulet Teknologjitë e reja të tregtimit bëjnë që kriptotrajtimi të hapet për të gjithë dhe t'ju lejojë të filloni me investime minimale. Pas leximit të librit do të mësoni: Pse tregtia aktive e kriptomonedhës tani është pothuajse mënyra më e mirë për të fituar para Plani hap pas hapi se si të zhvilloheni më tej në mënyrë që të bëni një fitim në një muaj, në gjashtë muaj dhe në një vit Një strategji specifike tregtare kur të blini dhe kur të shisni në mënyrë që të bëni një fitim Pse metodat e thjeshta funksionojnë në tregtinë e kriptomonedhës, ndërsa në shkëmbimet klasike ato ndaluan së funksionuari Rregullat kryesore se si të fitoni shumë në kriptotregtim, edhe nëse e keni ditën e parë në bursë Burimet që ndihmojnë për të kuptuar kriptotregtimin dhe japin këshilla se kur të bleni / shisni

Аннотация

Kriptomonedha, Bitcoin, ICO, regjistri elektronik i transaksioneve, verifikimi… Kur i dëgjonin këto fjalë vetëm disa vite më parë, njerëzit thoshin: është një mashtrim, flluskë financiare! Nuk ka kuptim të investosh, çmimi është shumë i ulët! Asnjë vend nuk do ta njohë ndonjëherë kriptomonedhën! Është një skemë piramidale e dukshme! Është një lloj argëtimi për të fiksuarit pas teknologjisë! Deri kohët e fundit, kriptomonedha ishte parë si një lloj argëtimi për një pjesë njerëzish të zgjedhur, të cilët blenin dhe shisnin diçka dhe besonin se një monedhë e re do të zbulohej një ditë! Nuk është serioze, ajo do të bjerë në kolaps për disa vjet. Kriptomonedha, Bitcoin, ICO, regjistri elektronik i transaksioneve, verifikimi… Kur i dëgjonin këto fjalë vetëm disa vite më parë, njerëzit thoshin: është një mashtrim, flluskë financiare! Nuk ka kuptim të investosh, çmimi është shumë i ulët! Asnjë vend nuk do ta njohë ndonjëherë kriptomonedhën! Është një skemë piramidale e dukshme! Është një lloj argëtimi për të fiksuarit pas teknologjisë! Deri kohët e fundit, kriptomonedha ishte parë si një lloj argëtimi për një pjesë njerëzish të zgjedhur, të cilët blenin dhe shisnin diçka dhe besonin se një monedhë e re do të zbulohej një ditë! Nuk është serioze, ajo do të bjerë në kolaps për disa vjet. Me siguri që keni qenë edhe mes atyre njerëzve që nuk i morën seriozisht Bitcoin dhe kriptomonedhën, por ngjarjet aktuale bënë që edhe skeptikët më të mëdhenj të gabonin. Çmimi aktual i Bitcoin është 40,644 $* Çmimi i kriptomonedhës më të njohur vazhdimisht thyen të gjitha rekordet e pamendueshme. Akumulimi i kapitalit është rreth 742 miliardë dollarë. Njohja botërore Ekonomitë më të mëdha në botë – India dhe Japonia – e njohën Bitcoin si monedhën zyrtare. Autoritetet amerikane e njohën kriptomonedhën si aset. Dhe ky është vetëm fillimi. Verifikimi në shkallë industriale Tregu i kriptomonedhës ndryshon jashtëzakonisht shpejt dhe është pothuajse e pamundur të monitoroni situatën dhe të merrni vendimet e duhura vetë. Shumica e njerëzve nuk kanë përvojë të duhur, kohë dhe para për këtë. Libri im jep informacione elementare por mjaft të gjera për ata njerëz që nuk ndjekin një ylber, por duan të ndërtojnë një biznes fitimprurës për një kohë të gjatë në një nga zonat e kriptomonedhës: nga verifikim në investim. Pra, ky libër nuk ka të bëjë me: – Mënyrat e paligjshme të fitimit të parave – Lavdërimi i kriptomonedhës dhe nxitja për të investuar në të deri në qindarkën e fundit – Teknikat e mashtrimit dhe fitimi i ca parave shpejt e shpejt – Teori e mërzitshme dhe e pakuptimtë – Mënyrat për të fituar miliona pa investime dhe rreziqe Ky libër do t'ju ndihmojë për të mësuar sa vijon: – Cila mënyrë ju shkon më për shtat për të fituar para në tregun e kriptomonedhës. – Ku duhet të filloni nëse keni vetëm 500 dollarë. – Çfarë informacioni në lidhje me kriptomonedhën e mbajnë të fshehtë ekspertët (Shikoni vetëm anën pozitive të tij!). – Si të përpunoni një strategji personale, të krijoni biznesin tuaj të kriptomonedhës dhe të fitoni 3.000-10.000 dollarë tuaj të parë që në vitin 2021. Gjithashtu mund të garantoj që ju: – Të merrni parasysh prirjen kryesore të monedhës së sotme, edhe nëse nuk keni asnjë ide për për ekonominë, financën dhe teknologjinë. – Të kuptoni nëse vërtet dëshironi të investoni në kriptomonedhë (ndoshta, ky lloj biznesi nuk ju përshtatet aspak dhe do të kurseni kohën tuaj) – Të mësoni se si të kontrolloni rreziqet dhe të mos investoni në monedhën e parë në dispozicion – Të merrni në konsideratë përvojën time, të mbroheni nga dështimet e mundshme dhe derdhja e parave në lumë, që do të ndodhë në mënyrë të pashmangshme nëse ju erren sytë. Kështu, qëllimi im është mjaft i thjeshtë: – t'ju ndihmoj të krijoni dhe të zhvilloni biznes në një nga zonat e kriptomonedhës. – Gjeni 7 strategji të investimit në kriptomonedhë + 2 strategji të përsosura sot!

Аннотация

Bitcoin n'est pas seulement un nouveau mot de l'ère Internet ou du progrès technologique et financier, c'est le début d'une nouvelle ère sur la Terre ! Il y a 10 ans, nous ne pouvions même pas imaginer rêver d'une monnaie numérique – vous ne pouviez pas la toucher physiquement mais vous pouviez la posséder et la dépenser. Aujourd'hui, c'est une réalité ! La révolution Bitcoin a recouvert le monde entier comme une gigantesque vague, de plus en plus de gens s'intéressent à cet ”Or Numérique”. Bitcoin n'est pas seulement un nouveau mot de l'ère Internet ou du progrès technologique et financier, c'est le début d'une nouvelle ère sur la Terre ! Il y a 10 ans, nous ne pouvions même pas imaginer rêver d'une monnaie numérique – vous ne pouviez pas la toucher physiquement mais vous pouviez la posséder et la dépenser. Aujourd'hui, c'est une réalité ! La révolution Bitcoin a recouvert le monde entier comme une gigantesque vague, de plus en plus de gens s'intéressent à cet ”Or Numérique”. Au cours des dernières années, le Bitcoin, qui n'était connu que de quelques passionnés de technologie, est devenu une monnaie révolutionnaire qui a rapidement changé notre façon de concevoir le concept de l'argent. Vous voyez sans doute des paiements en Bitcoins acceptés dans toutes sortes d'endroits maintenant, mais, si vous pouvez le croire, c'était auparavant une procédure assez compliquée pour trouver des endroits qui vous laissaient payer en Bitcoins. De toute façon, pour diriger le monde, il faut tout savoir. Nous ne pouvons pas vous garantir que vous saurez TOUT à partir de ce livre, mais nous pouvons vous garantir que vous aurez la notion d'une nouvelle monnaie – le Bitcoin. Qu'est-ce que c'est ? D'où vient-il ? Comment l'utiliser ? S'agit-il vraiment d'une fausse monnaie Internet créée par des trafiquants de drogue ? C'est précisément ce à quoi nous allons répondre dans ce livre. Nous couvrirons tout ce que vous devez savoir pour commencer à utiliser le Bitcoin : – Comprendre la Blockchain et les transactions en Bitcoin ; – où conserver vos Bitcoin (comment choisir un portefeuille sécurisé) ; – acheter des Bitcoin ; – investir en Bitcoin ; – comment commencer à accepter et à utiliser le Bitcoin dans le cadre de votre activité ; – les principes du minage de Bitcoin ; – la sécurité du Bitcoin, etc. De plus, l'auteur partagera avec vous des faits intéressants sur le Bitcoin et vous donnera des conseils professionnels pour commencer votre chemin dans la famille du Bitcoin ! Vous êtes déjà prêt à vous lancer dans le monde du Bitcoin ? Je l'espère. J'aimerais être le premier à vous souhaiter officiellement la bienvenue dans le monde du Bitcoin !

Аннотация

Questo libro ti insegnerà a proteggerti dai più comuni attacchi di hackeraggio imparando come funziona realmente l'hackeraggio! Dopotutto, per evitare che il tuo sistema venga compromesso, devi stare un passo avanti rispetto a qualsiasi hacker criminale. Puoi farlo imparando come hackerare e come realizzare un contrattacco. I contenuti di questo libro rivelano tecniche e strumenti che vengono utilizzati da hacker sia criminali che etici: tutte le cose che troverai qui ti mostreranno in che modo la sicurezza delle informazioni può venire compromessa e come puoi identificare un attacco a un sistema che stai cercando di proteggere. Allo stesso tempo, imparerai anche come ridurre al minimo qualsiasi danno al tuo sistema o fermare un attacco in corso. Con Hacking: – Guida di hackeraggio informatico per principianti, imparerai tutto ciò che devi sapere per entrare nel mondo segreto dell'hackeraggio informatico. – Viene fornita una panoramica completa su hacking/cracking e il loro effetto sul mondo. Imparerai a conoscere i requisiti di base dell'hackeraggio, i vari tipi di hacker e i vari tipi di attacchi hacking: – Attacchi attivi; – Attacchi mascherati; – Attacchi replay; – Modifica dei messaggi; – Tecniche di spoofing; – Hackeraggio WiFi; – Strumenti di hackeraggio; – Il tuo primo hackeraggio; – Attacchi passivi. Scarica subito Hacking: Guida di hackeraggio informatico per principianti – Come violare reti WiFi, Test di sicurezza e penetrazione di base, Kali Linux, Il tuo primo hackeraggio. Questa nuova edizione straordinaria mette a tua disposizione un patrimonio di conoscenze. Imparerai ad hackerare una password e-mail, tecniche di spoofing, hackeraggio WiFi e suggerimenti per l'hackeraggio etico. Imparerai anche come eseguire il tuo primo hackeraggio. Scorri il cursore verso l'alto e inizia subito a usufruire di questa fantastica occasione.

Аннотация

Ta książka pokaże Ci najszybsze i najbardziej zyskowne narzędzia do zarabiania na kryptowalutach w 2019 r. Ta książka pokaże Ci najszybsze i najbardziej zyskowne narzędzie do zarabiania na kryptowalutach w 2021 roku. Nie wymaga prawie żadnych inwestycji i przynosi zyski, nawet gdy rynek spada. Istnieją dziesiątki sposobów zarabiania na kryptowalutach, a nowe pojawiają się niemal każdego dnia: Inwestycje Górnicze Sprzedaż sprzętu Ico Doradztwo Tworzenia startupów kryptowalutowych. Jest jednak jedno narzędzie, które wyróżnia się wśród pozostałych. Dzięki niemu nawet nowicjusz może szybko ”wejść” na rynek kryptowalut i zacząć zarabiać przy niewielkich lub żadnych inwestycjach – to Cryptotrading.” Zapomnij o wszystkim, co wiedziałeś lub słyszałeś o tradingu. Wraz z nadejściem ery kryptowalut, zasady gry bardzo się zmieniły. I tylko ci, którzy szybko dostosują się do nowego trendu, będą działać. ” W jaki sposób kryptowaluty zmieniły zasady gry w handlu? 1. Transakcje stały się bardziej opłacalne Pomimo tego, że kryptowaluty chwilowo nie rosną, to i tak zyski z transakcji na nich są bardzo duże 2. Nie ma prawie żadnej konkurencji Co 3 osoba boi się teraz kryptowalut i im nie ufa. Tym lepiej dla odważnych traderów, którzy nie czują konkurencji. 3. Strategie handlowe stały się łatwiejsze Ze względu na fakt, że giełdy kryptowalutowe są na wczesnym etapie rozwoju, złożone strategie handlowe zanikły 4. Obniżony próg wejścia Nowe technologie handlu sprawiają, że kryptotrading jest otwarty dla każdego i pozwala na rozpoczęcie działalności przy minimalnych inwestycjach. Po przeczytaniu tej książki dowiesz się: – Dlaczego aktywny handel kryptowalutami jest obecnie niemal najlepszym sposobem na zarabianie pieniędzy – Plan krok po kroku, jak dalej się rozwijać, aby osiągnąć zysk w miesiąc, w pół roku i w rok – Konkretna strategia handlowa, kiedy kupować, a kiedy sprzedawać, aby osiągnąć zysk – Dlaczego proste metody działają w handlu kryptowalutami, podczas gdy na klasycznych giełdach przestały działać – Kluczowe zasady, jak zarabiać dużo w kryptotradingu, nawet jeśli jesteś pierwszy dzień na giełdzie – Zasoby, które pomagają zrozumieć kryptotrading i dają wskazówki, kiedy kupować / sprzedawać.

Аннотация

Czy szukasz książki, która pozwoli Ci zapoznać się z podstawowymi pojęciami uczenia maszynowego? Moja książka wyjaśni Ci podstawowe pojęcia w sposób, który jest łatwy do zrozumienia. Po przeczytaniu tej książki, będziesz miał solidny chwyt na podstawowe zasady, które ułatwią krok do bardziej zaawansowanej książki, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej.

Аннотация

Você está procurando um livro fundamental para começar com os conceitos básicos do Aprendizado de Máquina? Meu livro lhe explicará os conceitos básicos de maneira fácil de entender. Um vez que tiver lido esse livro, você terá uma sólida compreensão sobre os princípios fundamentais que facilitarão seu acesso a um livro mais avançado, caso queira aprender mais. Você está procurando um livro fundamental para começar com os conceitos básicos do Aprendizado de Máquina? Meu livro lhe explicará os conceitos básicos de maneira fácil de entender. Um vez que tiver lido esse livro, você terá uma sólida compreensão sobre os princípios fundamentais que facilitarão seu acesso a um livro mais avançado, caso queira aprender mais.

Аннотация

Criptovaluta, Bitcoin, OIM, blockchain, mining … Quando si sentivano queste parole solo un paio di anni fa, la gente diceva: È una truffa, una bolla finanziaria. Non ha senso investire, il prezzo è troppo basso. Il paese non riconoscerà mai la criptovaluta. È un ovvio schema piramidale. È una sorta di divertimento per i nerd. Fino a poco tempo fa, la criptovaluta era vista come una sorta di divertimento per una manciata di prescelti che compravano e vendevano qualcosa e credevano che una nuova valuta avrebbe sfondato un giorno! Non è grave, crollerà tra un paio d'anni. Criptovaluta, Bitcoin, OIM, blockchain, mining … Quando si sentivano queste parole solo un paio di anni fa, la gente diceva: – È una truffa, una bolla finanziaria. – Non ha senso investire, il prezzo è troppo basso. – Il paese non riconoscerà mai la criptovaluta. – È un ovvio schema piramidale. – È una sorta di divertimento per i nerd. Fino a poco tempo fa, la criptovaluta era vista come una sorta di divertimento per una manciata di prescelti che compravano e vendevano qualcosa e credevano che una nuova valuta avrebbe sfondato un giorno! Sicuramente eri anche tu tra quelle persone che non prendevano sul serio Bitcoin e criptovaluta, ma gli eventi attuali hanno imbavagliato anche i più grandi scettici. Il prezzo attuale del Bitcoin è di $32.644. Il prezzo della criptovaluta più popolare supera ripetutamente tutti i record impensabili. La capitalizzazione è di circa $620 miliardi. Le più grandi economie del mondo – India e Giappone – hanno riconosciuto Bitcoin come valuta ufficiale. Le autorità statunitensi hanno riconosciuto la criptovaluta come asset. E questo è solo l'inizio. Il mercato delle criptovalute sta cambiando estremamente rapidamente ed è quasi impossibile monitorare la situazione e prendere le decisioni giuste da solo. La maggior parte delle persone non ha esperienza, tempo e denaro per farlo. Il mio libro fornisce informazioni di base ma piuttosto ampie per quelle persone che non inseguono un arcobaleno ma vogliono costruire un'attività redditizia a lungo termine in una delle aree delle criptovalute: dal mining agli investimenti. Quindi, questo libro non tratta di modi illegali di fare soldi. Loda la criptovaluta e ti spinge ad investire in essa fino all'ultimo centesimo. Questo libro ti aiuterà ad imparare quanto segue: – quale modo di fare soldi nel mercato delle criptovalute ti si addice meglio; – da dove dovresti iniziare se hai solo $500; – quali informazioni sulla criptovaluta gli esperti nascondono (togliti gli occhiali color rosa!); – come elaborare una strategia personale; – impostare la propria attività di criptovaluta e guadagnare i primi $3.000-10.000. Posso anche garantire che: – Individua il principale trend valutario attuale anche se non hai idea di economia, finanza e tecnologia. – Capisci se vuoi davvero investire in criptovaluta (forse, questo tipo di attività non ti si addice affatto e risparmierai tempo). – Impari a controllare i rischi e non investire nella prima valuta disponibile. Considerata la mia esperienza, ti proteggerai da possibili fallimenti e non butterai soldi al vento che inevitabilmente accadrà se si diventa ottusi e ciechi. Pertanto, il mio obiettivo è abbastanza semplice: aiutarti a creare e sviluppare attività in una delle aree delle criptovalute. Scoprirai 7 strategie di investimento in criptovaluta + 2 strategie perfette oggi! PUBLISHER: TEKTIME

Аннотация

Cherchez-vous un livre d’apprentissage élémentaire pour vous familiariser à l'apprentissage automatique ? Mon livre vous expliquera les concepts de base de façon simple et compréhensible. Une fois que vous l’aurez lu, vous aurez une connaissance robuste des principes de base qui vous permettront de passer plus facilement à un livre de niveau plus avancé si vous souhaitez en connaître davantage.

Аннотация

Le livre de piratage est destiné à servir de guide de niveau intermédiaire à certains outils et compétences de test de pénétration courants, en particulier ceux du piratage sans fil et du maintien de l'anonymat. Le livre se concentre davantage sur l'exécution pratique et fournit des procédures étape par étape pour l'installation des plates-formes et des outils essentiels, ainsi que la théorie derrière certaines attaques de base. Acquérez la possibilité de faire du piratage éthique et des tests de pénétration en prenant ce livre sur le piratage! Le livre de piratage est destiné à servir de guide de niveau intermédiaire à certains outils et compétences de test de pénétration courants, en particulier ceux du piratage sans fil et du maintien de l'anonymat. Le livre se concentre davantage sur l'exécution pratique et fournit des procédures étape par étape pour l'installation des plates-formes et des outils essentiels, ainsi que la théorie derrière certaines attaques de base. Acquérez la possibilité de faire du piratage éthique et des tests de pénétration en prenant ce livre sur le piratage! Obtenez des réponses d'un expert informatique expérimenté à chaque question que vous avez liée à l'apprentissage que vous faites dans ce livre, y compris: – l'installation de Kali Linux en utilisant les bases de VirtualBox de Linux Rester anonyme avec Tor Proxychains, – Virtual Private Networks (VPN) Macchanger, – Nmap cracking wifi aircrack craquer les mots de passe Linux Quelles sont les exigences? Connexion Internet fiable et rapide. Carte réseau sans fil. Kali Linux Distribution Compétences informatiques de base Que retirerez-vous du livre sur le piratage? Réponses à chaque question que vous vous posez sur le piratage éthique et les tests d'intrusion par un professionnel de l'informatique expérimenté! Vous apprendrez les bases du réseau Traitez avec de nombreux outils Kali Linux Apprenez quelques commandes Linux Conseils pour rester anonyme dans les activités de piratage et de test de pénétration. Protégez votre réseau WiFi contre toutes les attaques Accédez à n'importe quel compte client du réseau WiFi Un tutoriel complet expliquant comment créer un environnement de piratage virtuel, attaquer les réseaux et casser les mots de passe. Instructions étape par étape pour l'isolation de VirtualBox et la création de votre environnement virtuel sur Windows, Mac et Linux.